God Jul

Jag vill bara passa på att önska God Jul och en riktigt skön helg! Var rädda om er.

Obehaglig dröm

Jag tänkte berätta om min senaste dröm jag hade. Natten mot tisdagen. En dröm som var rätt hemsk och jag var väldigt tagen på morgonen, då mamma kom och lämnade hunden som jag skulle passa. Jo jag drömde jag dog. Helt plötsligt var mitt liv slut. Jag ville bli mer än 38 år. Mitt när jag svävade på molnen i drömmen så kommer jag att tänka på allt jag inte fick gjort och saker jag borde gjort annorlunda. Jobbigt att drömma så men även nyttigt så man lär sig vara rädd om sig. Mamma körde till jobb och jag och hunden tog en morgonpromenad vid 6:45. Gick nästan en halv timme längs ån Efter den drömmen var det skönt med en promenad och frisk luft.

Innebandymatcher

Så har seriespelet dragit igång igen. Två omgångar är spelade. Först i Hässleholm och helgen efter i Laholm.

Första matchen var mot Klinten och det blev vinst med 4-2. Efter ledning i paus släppte vi upp motstånadarna till 3-2 innan Pierre tog time out för att kunna hålla positioner och rätt fokus. Strax efter time outen avgjorde Patrik med sitt andra mål och fastställde siffrorna till 4-2.

Matchen efter blev en bedrövlig historia mot Palmstaden och det blev storstryk med 11-3. Trots siffrorna var målvaktsKrille den enda som får godkänt och visar lite hur usla vi andra 8 utespelare var.

Lite fika och en kort promenad för att få nytt syre avslutade vi mot Lund. Denna match var raka motsatsen till förra. Det stod 6-1 i paus och slutade med 11-1 seger efter att Patrik, som var stekhet idag svarade för 3 mål och jag själv lyckades också göra 3.
En sak som var rätt rolig denna dag var att alla i laget (förutom målvakten) lyckades göra mål.

Vi åker alltså hem med 6 poäng och en fjärde plats i tabellen.

Helgen efter i Laholm är bara nattsvart. Sju utespelare i första och åtta utespelare i andra. Till det var våra ordinarie coacher upptragna med jobb.

Vi inleder mot Karlshamn och i den får vi 18-1 i häcken. Det går helt enkelt för fort och motstånadrana har dubbelt så många utespelare som oss. Patrik nr 2 gör vårt enda mål.

Matchen efter mot hemmalaget Laholm blev inte mycket bättre. Förlust med 16-1 och ridå. Jag svarade för enda målet.

Både Laholm och Karlshamn, förmodligen också Palmstaden kommer att spela division 1 nästa säsong. Dessa lag är för bra för "tvåan"
Blev ingen tyngd i bagaget hem, då vi inte fick med oss några poäng att lasta in.

Nu är det uppehåll i en dryg månad så dåp får vi chansen att träna på och det lär vi behöva.

Nya tag bara!!!

RSS 2.0