Drömmar

Det händer mycklet om nätterna när jag sover. Natten till onsdag så var det match i Hasslarp mellan Hasslarp och Hammarby. Frågan är ju om Hasslarp gått upp till superettan eller Hammarby ramlat ner i sexan eller sjuan. Men i alla fall Hasslarp IP var fullsatt och flaggor och konfetti. Matchens resultat förtäller inte historien.

Igår var jag ute och löptränade i slingan i skogen. Skulle springa fem varv cirka 12.5 km. Men jag hade sprungit två varv vilket är 5 km. Och jag kände att jag orkade milen. Blev rätt besviken när jag vaknade och det bara var en dröm.

Ibland vaknar man med lättad över det man dröm,t som väl inte var sant och ibland vaknar man besviken över att drömmen inte var sann. Typ som en natt jag hade drömt om att jag vunnit 20 000 på lotto. Dagen efter var jag ju tvungen att lira för att se om det var en sann dröm.

*******************************************************

På tal om drömmar ja. Det får nästan betecknas som en mardröm. Matchen mellan HIF-AIK igår och HIF:s mittback Peter Larssson- domare Martin Strömbergsson. Samma spelare, samma domare, samma matchminut, samma ställning och samma resultat. Ofta?!

Nu ska jag återgå till mitt sällskap

Följsam kise

Veckan är snart över. Det har varit en konstig vecka med skolavslutning som inte blev som planerad, besök i Helsingborg, en extra dömning och en oväntad grillafton.

Konstigt att det ibland inte blir som planerat eller så är det mindre konstigt.

Inatt skulle jag bli hämtad av familjen för en utfärd. Det lustiga var att familjens katt hade följt efter bilen hela vägen ner till stan. Rolig katt.

Önskar en bra vecka.

RSS 2.0