Dessa drömmar

Ja ni har läst om fotbollen och dess efterspel. Men så skulle jag ju att jag kan drömma så konstigt om det också.

Jo jag drömde om att en kvinnlig lagkamrat skickat sms till min broder med raderna: Hur ska vi nu klara oss när vi inte har Pontus i laget. Jag menar nog fan för jag tycker det är roligt och verkligen brinner för fotbollen, men detta var väl ändå att ta i. Så viktig är jag inte men man kan ju inget annat än att le åt sina drömmar.

Får jag chansen någon gång i livet så ska jag lära mig att tyda drömmar. Det hade varit intressant. Hoppas ändå inte man blir mörkrädd.

INu ska jag göra ett nytt försök att få välbehövlig sömn i sängen denna gång.

Ha en bra dag!

Kvällens kamper

Så var då två matcher avverkade ikväll för egen del. Dels dömde jag själv en match. Den slutade 3-0. Det bästa var ändå innan matchen då jag gick ut för att hälsa. Då jag möter bortalaget lagledare möts jag av kommentaren: -Jaså är det du? Då kan jag vara lugn. Det värmde verkligen att höra. Tjejen jag dömde tillsammans var väldikt duktig. Bra känsla och bestämd i sina domslut. Cyklade hem snabbt för att följa derbyt. Det slutade 1-1. Får väl anses som rättvisst. Malmö hade första halvlek och HIF hade andra. Snyggt byte med att sätta in Santos. Nu tänkte jag ta en macka innan jag tänkte få lite välbehövlig riktig sömn. Inatt tänker jag dissa fåtöljen. Ha en bra dag!

Vi är försäkrade men ändå inte......

Sitter och fikar innan match. Ska om en timme döma ÄFF-Hittarp. En match mitt i veckan har jag inte haft många av denna säsongen.

Det som är bra är att jag inte är ensam idag utan dömer ihop med tjej som gör sitt första år som domare.

Jag nämnde ju efterspelet efter söndagens match i Eslöv. Det är som så att i mdelemsavgift och träningsavgiften ingår en försäkring om något skulle hända. Typ skada eller annat.
Nu visar det sig att min kompis glasögon gick åt pipsvängen under ena matchen i söndags via en olyckshändelse. Hans mamma var i kontakt med försäkringsbolaget under måndagen och då visade sig att han får inte ut något på försäkringen. Inte en krona. Hans glasögon kostar ungefär 3700 kronor. Nu blir ju jag lite konfunderad på hur och vad en försäkring täcker. Man tycker att just detta borde olycksfallsförsäkringen för spelaren täcka. Märkligt om ni frågar mig.

Efter jag dömt klart ska jag cykla hem i en jävla fart. Förhoppningsvis åker jag inte fast i en hastighetskontroll. Hem och bänka mig för derbyt Malmö-HIF. Hoppas på en HIF seger.

Önskar en trevlig kväll!

Priset av en seger

Det blev full poäng efter söndagens seriesammandrag i Eslöv med Kick Off. Vi vann första matchen mot Malmö med 4-0.

Andra matc hen mötte vi Lund och vann med hela 10-0. Här gjorde jag karriärens första hattrick.

Dagens tredje och sista match var mot Trollenäs. En match som blev tuff, ful och mer eller mindre höll på att spåra ur. Vilåg under med 1-3 men lyckades vända till seger med 4-3 vilket var jävligt skönt med tanke på hur matchen utvecklade sig.

Efter första serieomgången är vi tvåa på sämre målssklillnad än ettan Halmstad.

Så långt allt väl kunde man ju tycka. På kvällens träning kom efterspelet. Våra ledare informerade oss om att förlorande Trollenäs hade lämnat in klagomål på vårat lag till förebundet. Det som ter sig komiskt och en aning konstigt var att Trollenäs betedde sig lika illa. Jag och några lagkamrater med mig hävdar med det bestämdaste att det handlar om bitterhet och dåliga förlorare. Medan vår kvinnliga ledare hävdar att det varit bättre att vi förlorat matchen då hon hävdar att hon skämms över vårt uppförande. Ändå gick det så långt under matchens gång att hon och vår manliga ledare reagerade. Och detta händer inte ofta vill jag lova. Så nu återstår bara att se hur förbundet agerar. Om dom agerar.

Vi var ett par spelare i laget som inte uppträdde respektfullt och sportsligt. Bland annat ledarens egen son. Då tycker man att laget ska straffas, som vår kapten uttryckte det. Men istället var det jag som fick ta konsekvenser av detta var jag personligen. Vilket innebär att jag inte får träna på ett tag och serieomgången i juni får jag inte spela.

Jag är inte bitter eller sur på något vis, jag tycker bara det är väldigt konstigt. Och en sak vet jag. Allting har sitt pris och solen går upp imorgon också.......

Några korta rader

Jag skulle bara skriva några rader och önska fin helg.

Helgen innehåller mors dag på söndag. Så skänker en tanke till mamma, extra mamma, farmor och mormor. Tack för ni finns.

På lördag är jag ledig och på söndag har vi seriepremiär borta i Eslöv. Tre matcher. Mot Malmö, Lund och Trollenäs. Ska bli roligt.

HIF leder allsvenskan, medan det går sämre för ÄFF. Men än är det långt kvar av säsongen.

Annars är allt som vanligt. Dagarna bara susar iväg och som sagt snart helg igen.

På återhörande.

RSS 2.0