Hundvakt

Nu tycket jag det känns lite roligare. Det är min andra dag som hundvakt. Igår var det regn och rusk och varken hunden eller jag ville gå ut. Idag har vi tagit en promenad på å promenaden och nu på eftermiddagen gick vi genom stan. Idag skiner solen så idag känns det lite bättre att vara ute, för även om det blåser lite är det rätt skön luft.

Dagarna blir lite mer meningsfulla av att ha något att göra och skönt att kunna hjälpa familjen.

Vi får se var vi går någonstans imorgon.

Jag läser för tillfället boken 438 dagar om dom båda fängslade journalisterna Persson och Schibbye i Ogaden. Den boken kan jag rekommendera att ni läser.

Det är min lilla kulturella sida som ger sig till känna.

Till sist gratulerar jag alla Krister och Kristian som har namnsdag idag.

Rastlösa nätter

Så tänkte knacka ner några rader så denna sena fredags eftermiddag.

Rögle tog tredje raka segern och andra raka borta, man kan undra om tränarebytet hade med detta att göra? Troligtvis är det inte så enkelt. Såg reprisen på Leksand-HV71 och blev en smulad upprörd efter Jämtins tackling. Hur i hel***e kan han få matchstraff? Han slapp avstängning läste jag. Ja då var där något vettigt över det hela. Däremot skulle man stänga av någon är det Leksands Kapstadt, för det är gränsfall till filmning och avgör hela matchen. Pinsamt att se.

Jag fortsätter att säga elitserien. SHL är så löjligt så man kan få sura uppstötningar.

Malmö vinner SM guld i fotboll. Rättvisst och välförtjänt. Det bästa laget i årets allsvenska.

Nu till något annat. Jag har kommit på en sak att göra när jag inte kan sova. Nämligen att skriva rimverser till familjemedlemmar och vänner. För att det ska uppskattas extra mycket spar jag dom och spikar dom på förmiddagen istället för natten.

Nu är vi inne i november. Dagarna rullar på, snart första advent.

Ha en skön helg!

RSS 2.0