Det är aldig för sent eller???

Det går inte sådär jättebra för Rögle det är synd att säga. Men förutom att folk slutar bry sig och är negativa så kommentarerna som typ "ja ja men lugn nu, det är ju bara åtta matcher spelade" och även denna "amen det är många matcher kvar" Det är det som (förutom vissa av mina drömmar) gör mig mörkrädd.

Kommer lite att tänka på pappan (nej det var inte min *ler*) som sa till sin son att det är aldrig för sent att bättra sig. Nej sa sonen därför väntar jag ett tag till.

Men för Rögles del är det inte bara åtta matcher spelade och många kvar. För ärligt talat, det som hände med Rögle för två säsonger sedan händer typ en gång på tusen och då har jag ändå räknat snällt. Det lär inte hända på ett bra tag igen, jag lovar.

Det är fanimej högtid att agera och det är fortare än kvickt. Tåget går nu.Ska Rögle ha något positivt att spela om så är det högtid att bruka allvar. Lösningen är kanske ändå inte att sparka tränarna, Så enkelt är det inte. Det är bara all bläddra tillbaka till förra säsong, så ser man att det inte hjälpte speciellt mycket. Med all respekt för den då inhoppande Janne Karlsson.

Imorgon (läs idag) när jag slår upp hd.se vill jag se någon konkret åtgärd. Kenny kan säkert vara utan sin biltvätt ett par timmar. Det var lite med glimten i ögat.

Elitserien -blir nog snuskigt jämn denna säsong. Lär bli tight om platserna 8-12. Nykomlingarna Leksand och Örebro plockar poäng på löpande band. Jag tror inte elitserien saknar Rögle och Timrå. Därmed inte sagt att vare sig AIK, Växjö, Örebro eller Leksand har någon garanterad framtid i elitserien.

Nu till något annat. Vår innebandy nystartar på torsdagkväll. Ska bli kul och framförallt när jag fått med brorsan att lira. Hoppas det kan bli seriespel också.

Ha en fin torsdag,med eller utan hockey eller innebandy!

Obehaglig natt

Oj oj oj vilken händelserik natt det varit. Mitt upp i den djupaste sömnen var jag på hockey och såg Rögle-Brynäs. Före matchen var jag hos en kollega och arbetsledare, som bjöd på någon form av rom och cola. Tyvärr smakade denna bara sockervattnet som man fick som bebis.

Så har matchen hunnit en bit in i tredje perioden blir Brynäs målvakt liggande på isen men spelet fortgår. Ingen avblåsning och det framstår som skumt. I anfallet efter gör Rögle mål i det övergivna Brynäsmålet och målvakten är fortfarande liggandes och nu riktas alla blicka mot domaretrion. Domarna måste lösa detta på något vis och ett tu tre så kommer ena linjemannens arm upp där han står vild blå linjen. Man löser det med att "hitta" en offside.

Nu påtalar speakern i hallen att det är offside och samtidigt är medicinska teamet inne och kollar på Brynäs målvakten. Det pågår diskussion med domarna om deras offsidebeslut. Rögle vill gärna ha det till mål. Det mumlas på läktarna i samma veva.

Plöstligt kommer beskedet att Brynäs målvakt avlidit av skadorna han ådrog sig. Nu är det oroligt på läktaren och snacket går.

Efter dödsbeskedet tar det fem minuter max sedan är Lindab Arena tömd på åskådare och kvar är bara deras personal.

Ungefär lika lång tid det tar för mig att vakna upp från denna obehagliga dröm.

RSS 2.0