Det är aldig för sent eller???

Det går inte sådär jättebra för Rögle det är synd att säga. Men förutom att folk slutar bry sig och är negativa så kommentarerna som typ "ja ja men lugn nu, det är ju bara åtta matcher spelade" och även denna "amen det är många matcher kvar" Det är det som (förutom vissa av mina drömmar) gör mig mörkrädd.

Kommer lite att tänka på pappan (nej det var inte min *ler*) som sa till sin son att det är aldrig för sent att bättra sig. Nej sa sonen därför väntar jag ett tag till.

Men för Rögles del är det inte bara åtta matcher spelade och många kvar. För ärligt talat, det som hände med Rögle för två säsonger sedan händer typ en gång på tusen och då har jag ändå räknat snällt. Det lär inte hända på ett bra tag igen, jag lovar.

Det är fanimej högtid att agera och det är fortare än kvickt. Tåget går nu.Ska Rögle ha något positivt att spela om så är det högtid att bruka allvar. Lösningen är kanske ändå inte att sparka tränarna, Så enkelt är det inte. Det är bara all bläddra tillbaka till förra säsong, så ser man att det inte hjälpte speciellt mycket. Med all respekt för den då inhoppande Janne Karlsson.

Imorgon (läs idag) när jag slår upp hd.se vill jag se någon konkret åtgärd. Kenny kan säkert vara utan sin biltvätt ett par timmar. Det var lite med glimten i ögat.

Elitserien -blir nog snuskigt jämn denna säsong. Lär bli tight om platserna 8-12. Nykomlingarna Leksand och Örebro plockar poäng på löpande band. Jag tror inte elitserien saknar Rögle och Timrå. Därmed inte sagt att vare sig AIK, Växjö, Örebro eller Leksand har någon garanterad framtid i elitserien.

Nu till något annat. Vår innebandy nystartar på torsdagkväll. Ska bli kul och framförallt när jag fått med brorsan att lira. Hoppas det kan bli seriespel också.

Ha en fin torsdag,med eller utan hockey eller innebandy!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0