Obehaglig natt

Oj oj oj vilken händelserik natt det varit. Mitt upp i den djupaste sömnen var jag på hockey och såg Rögle-Brynäs. Före matchen var jag hos en kollega och arbetsledare, som bjöd på någon form av rom och cola. Tyvärr smakade denna bara sockervattnet som man fick som bebis.

Så har matchen hunnit en bit in i tredje perioden blir Brynäs målvakt liggande på isen men spelet fortgår. Ingen avblåsning och det framstår som skumt. I anfallet efter gör Rögle mål i det övergivna Brynäsmålet och målvakten är fortfarande liggandes och nu riktas alla blicka mot domaretrion. Domarna måste lösa detta på något vis och ett tu tre så kommer ena linjemannens arm upp där han står vild blå linjen. Man löser det med att "hitta" en offside.

Nu påtalar speakern i hallen att det är offside och samtidigt är medicinska teamet inne och kollar på Brynäs målvakten. Det pågår diskussion med domarna om deras offsidebeslut. Rögle vill gärna ha det till mål. Det mumlas på läktarna i samma veva.

Plöstligt kommer beskedet att Brynäs målvakt avlidit av skadorna han ådrog sig. Nu är det oroligt på läktaren och snacket går.

Efter dödsbeskedet tar det fem minuter max sedan är Lindab Arena tömd på åskådare och kvar är bara deras personal.

Ungefär lika lång tid det tar för mig att vakna upp från denna obehagliga dröm.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0