Höstlikt

Temperaturen sjunker och det blir kallare på dagarna. Idag har ändå solen hållt sig framme och värmt oss så gott den kunnat.

Idag är det också bara tre månader på julafton.

Sista träningen utomhus för denna säsongen, sedan blir det förmodligen innebandy hela hösten och vintern.

Guldstriden går vidare. Malmö i topp före Göteborg och HIF. Göteborgs 1-0 igår inte bara luktade offside. Det var offside också. Känns som att detta med domslut jämnar ut sig i slutändan. Att påstå som AIK:s Goitom påstod igår att citat "linjemannen kostar oss guldet" slut citat. Är en en enorm överdrift och något som slunkit ur munnen kort efter slutsignalen. Det sistnämnda är också bara en känsla jag har.

Imorgon börjar en ny omgång med det heta Skånederbyt Helsingborg-Malmö inför en cirka 16 500 på Olympia. Blåvitt möter Gefle. Sedan är det både Smålandsderby Öster-Kalmar och Stockholmsderby Djurgården-AIK.

I elitserien fortsätter Leksand och Örebro att överraska. Och i hockeyallsvenskan fortsätter Karlskorna sin succe. Och Rögle går det inte sådär överdrivet bra för. Kanske dags för första segern ikväll hemma mot Oskarshamn.

Läste en artikel i Aftonbladet av Wennerholm som ansåg att man skulle slopa straffavgörandet i hockeyn. Tydligen är det inte bara jag som tycker detta.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0