Lite av det mesta

Hösten är här med stormsteg och först idag kände jag hur kallt det var ute. Tittade på temperaturen och den visade +13. Positivt är i alla fall att det är solsken och någorlunda gott väder i övrigt.

Något som också inte är så hett är Rögles inledning i hockeyallsvenskan. Tre raka förluster och två mål framåt. Nu vet jag att ni läsare kommer att reagera men det skulle inte förvåna mig om Rögle åker till Malmö och vinner derbyt mot MIF. Idrotten är aldrig logisk.

Kanske var det av den anledningen som Malmö förlorade hemma mot Djurgården i fotbollsallsvenskan och nu är guldstriden stekhet. Ofta går det inte bara att ställa ut skorna och låta det gå som en dans.

En dans hade för övrigt med min fd grannes fru, natten mot onsdag. Alltid trevligt att ta en svängom. Det hade jag gjort natten mot måndag också i drömmarnas värld och jag höll på att dyka mitt upp i en väntande polisrazzia. När jag kom på det skyndade jag mig därifrån. Drömmar är lustiga.

En annan sak som också är lustig är dom gånger jag är ute och dömer fotboll. Rätt ofta för jag höra: "Amen domaren, det är ju liggande spel" Ja det är mycket möjligt, men inget som är bestraffningsbart. Tror det kommer utav att innebandyn växer och i innebandy är det inte tillåtet med liggande spel utan hade renderat i en två minuters utvisning. Gäller att hålla isär sporterna.

Fotboll är det i alla fal på söndag. Sista serieomgången i Ystad. Vi ska möta Team Blekinge och Halmstads BK. Får vi bra resultat med oss säkrar vi andra platsen i tabellen. Halmstad rår vi inte på. Då dessa har full poäng (21 och målskilnnad på 57-0).

Något jag kan göra åt är att uträtta ett par ärende på stan och återlämna boken Den ofrivilliga monarken.

Ha en bra dag i semptembersolen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0