Bara bryt...

Så nu är vi inne i April. Än så länge har jag inte lyckats bli lurad. Gott väder idag om än lite småkallt.

På tal om värme och kyla. Idag är det stekhett Skånederby i kvalseriehockeyn mellan Malmö och Rögle. Vinna eller försvinna. Vinnaren har chans på elitserien fortfarande medan förloraren är avsågade. Det väntas i alla fall bli över 10 000 i Malmö Arena på kvällens derby. Hoppas hoppas på Rögle, men tror det blir för svårt. Jag hoppas givetvis på Rögle. Vi får se.

I gårdags kvällens allsvenska match mellan AIK-Göteborg fick matchen avbrytas cirka tio minuter på grund av oroligheter på läktaren. Spelet återupptas igen för att lite senare avbrytas igen lite kortare och publiken får en sista varning. Och till slut blir matchen färdigspelad. Detta SKA inte hända dagen efter tragedin i Helsingborg. Och om jag hade varit domare i denna matchen, så hade brutit matchen direkt. Inget avbrott på tio minuter och ingen sista varning så som skedde på Friends. För efter tragedin i söndags så vet ALLA vad som gäller och det minsta lilla om det nu är rätt ord i dessa sammanhang. Så är det bara att bryta punkt slut.

På tal om tragedin så överlämnade en 28 årig kille sig själv till polisen igårkväll. Ett steg i rätt riktning.

Kvalserie hockey, slutspspelshockey och champions league kvatsfinaler ikväll. Roligt och spännande, men ibland är idrotten och matcherna oviktiga.

Ha en bra kväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0