Hockey och stridsflygplan

Oj här händer det saker. Otroliga saker. Denna hockey som engagerar så många.

Jag satt och såg Linköping-Skellefteå under kvällen-natten. Och det var helvete vad Skellefteå spelade. Tjosan hoppsan vilket fart och vilket pucktempo. Snacka om 0-100 på sex sekunder. Man vinner andra semifinalen borta med hela 8-2. Imponerande. Linköping gör en rätt bra andra period men förlorar den med 3-0. Det visar lite hur bra Skellefteå är när man är på det humöret. Det var också snyggt att se hur Skellefteå satte fart på pucken i PP. Pucken gick som en snöre mellan dom gul vit svarta spoelarna. En ren sann uppvisning. Nu är det 2-0 i matcher till Skellefteå.

Lika imponerad är jag inte av "lotterinä....., förlåt disiplinnämnden som stänger av Rögles Jesper Jensen fem matcher (3+2 böter) för en sekvens i Malmömatchen. Jag har själv inte sett tacklingen men av reaktionerna att döma från Rögles spelare och ledare verkar det minst sagt vara horribelt. Man ska komma ihåg att det inte blev nångon utvisning i matchen och att det har varit ovanligt med efteranmälningar på senare tid. Ja ja hockeyförbundet i ett nötskal ungefär och man är föga förvånad, nu när Rögle har chans till elitserien. Jag förmodar att sista ordet ännu inte är sagt.

Inatt var jag ute och flög en sorts stridsplan och jag hörde "fasten seatbelts" vi var på väg att störta. Det gick neråt med en jävla fart. Helt plötsligt var jag halvvaken och tänker "vakna till och öppna ögonen, det är bara en dröm" så gjorde jag också och sedan kunde jag sova vidare utan besvärliga drömmar. Härligt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0