Parodi och annat

Idag säger jag grattis till min broder som fyller år idag och dessutom har namnsdag. Det blev kaffe och tårta hos honom ikväll.

Såg repriser på elitseriehockeyn igår när jag kom hem från min innebandy. Matchen mellan Brynäs-AIK så gör AIK mål och målet godkänns. Man ska återuppta spelet med tekning på mittpunkten, då Brynäs försöker påverka domaren angående målet. Parodi uppstår och det blir snacketolva domarna i mellan. Mål döms igen och man förbereder ny tekning i mittzon, då Brynäsbänken protesterar igen och det slutar med att domarna beslutar sig för videogranskning. Detta slutar med att målet godkänns för tredje gången. Varför diskuterar man överhuvudtaget målet när man ändå beslutar sig för att videogranska målet. Lika bra att granska målet direkt. Och motståndarna ska inte påverka domarna till en videogranskning. Detta var ytterst märkligt att skåda. Att målet godkändes var helt rätt enligt min personliga uppfattning.

Nu är det väl klart att det blir AIK och Örebro som hamnar i kvalserien..... Kommentatorn i matchen Luleå-Leksand, sa under matchen att Leksand kunde säkra elitseriekontraktet i denna matchen. Och av den anledningen (bland annat) var det roligt med lite bortasupportrar. Nu är det väl bara som så att Leksand säkrade sitt kontrakt för länge sedan. Förvisso 21 poäng att spela om ändå, men att dalmasarna skulle riskerar hamna i kvalet är lika långsökt som att Malmö skulle spela champions League final i Berlin nästa år.

MoDo:s tränare Anders Forsberg måste vara elitseriens mest sympatiska tränare. Alltid lika vänlig i sina intervjuer.

I helgen blir det både innebandy och fotboll. Start imorgonbitti. På kvällen blir det nöjen.

Önskar en fin helg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0