Inlägg via mobil

Jag tänkte jag skulle prova blogga via mobilen för första gången och se hur det blir. Måste prova sig fram ju. Det är kallt och snö ute. Vintern har Skåne i ett järngrepp. Jag sitter här idag och är hundvakt. Där har vi en som gillar snön. Tycker det är så roligt så. Bra för mig också för jag får både luft och motion. Härligt. Det var ju för väl att man sköt på alla dumheter beträffande elitserien i hockey. Med både 14 lag till hösten och att elvan och tolvan skulle slippa kvala. Mån tro det är panik nu när huvudstaden riskerar att stå utan lag i högsta serien. Får se hur det slutar. Hur som helst så engagerar hockeyn. Snart OS. En dryg vecka kvar och ovanpå det melodifestivalpremiär på lördag. Otroligt nu har snart hela januari gått. Nu ska vi snart ut i snön igen

God fortsättning

Jag tittar in och önskar god fortsättning på 2014.

En dryg vecka har gått av året och av dessa har det räknat i alla fall fem dagar.

Mina promenader har inte hjälpt och jag har ökat i vikt, så därför skönt att innebandyn drar igång igen ikväll. Dock på en annan nivå. Det blir mer på motionsnivå numera men det är ju inget fel med det.

Nu är helgerna över för denna gång och julsakerna kan återplaceras i förrådet för denna gång. Förvisso har jag väldig lite julsaker uppe, men det känns som det räcker.

På tal om det. Jag har inte avlagt några nyårslöften i år heller. Tycker det är lika bra det.

Som sagt god fortsättning.......

RSS 2.0