Avslutningen på fotbollssäsongen

I  lördags spelade vi sista serie sammandragningen i fotboll. Matcherna ägde rum i Eslöv på Bergas konstgräs. Även denna matchdag åkte vi iväg med sju man och ingen avbytare.Till det hade vi en ensam ledares i form av Catrine. Vi spelade enligt 4-1-1 Patrik i mål. Backlinjen med Patrik Andreas, jag och Tobias. Mittfält Victor och ensam anfallare Benjamin. Men vi sju som spelade kämpade väl.
 
Första matchen mötte vi seriesegrarna Halmstad BK 1. Ett tag lyckas vi stå emot och hålla 0-0. Men när väl deras kom så rasade det en aning tyvärr. Trots helt ok spel och väl kämpande så är vi utan chans i denna match och vi förlorade med 7-0. Det ska sägas också med tanke på siffrorna att HBK 1 har varit en klass för sig och med få antal spelare så orkar man inte enda ut. Trots förlusten var det inget fel på stämmningen, utan vi laddade om till nästa match mot FIFH Malmö. Efter lite nån timmes paus, frukt och kaffe var det dags för andra matchen och säsongens sista.
 
Vi mötte som  sagt Malmö. En match som blev en aning grinig och mycket kamp. Vi spelade en aning offensivare än vad vi brukar och det kostade något baklängesmål. För det fanns lägen att sticka in bollen bakom deras backlinje där Benjamin rätt ofta var omarkerad. Och vi saknar inte chanser till att göra mål. Men trots bättre spel i denna match så förlorade vi med 4-1. Målskytt blev Andreas, på pass från Victor. När matchen var slut så ställde båda lagen upp och tackade varandra och skiljdes som kompisar och med ett leende.
 
Efter åtta matcher och tre mål gjorda (Niklas 2 och Andreas) Från början var fem lag men då två av lagen lämnat WO två gånger, har dessa lag diskkvalificerats. Trots jumboplats var det inget vi deppade för utan alla var lika glada ändå och tar nya tag nästa säsong. Om det blir i division 1 som nu eller vi "börjar om" i division 2 det återstår att se. Förhoppningsvis har vi fler spelare att tillgå till nästa säsong.
 
Halmstad BK 1. 8 8 0 1 45-2 21
FIFH Malmö 8 4 0 4 23-10 12
HIK Kick Off 8 0 0 8 3-59
 
Jag vill passa på att tacka lagkamrater och ledare för denna säsong.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0