Två helger i augusti

Jag har varit väldigt aktiv två helger nu i augusti. Första helgen var jag i Helsingborg på Harlyckan och dömde Eskilscupen för nionde året. Jag hade nio matcher på fredagen, åtta på lördagen och sju matcher på söndagen. Tre av dessa slutade 0-0 och fick avgöras på straffläggning.
 
På fredagen hade jag 52 mål i mina matcher på lördagen hade jag 22 mål och under söndagen hade jag 14 mål. Jag inledde med Skultorp-Harie 5-0 på fredagen och avslutade med Kristianstad-Höllviken 1-0 på söndagen.
 
Den tuffaste matchen var matchen mellan Landskrona-Onsala. En gnällig och fysisk match som halläningarna vann med 5-3. Fredagen och lördagen var Onsala flitigt på tapeten för min egen del. Fyra matcher. Rätt så få flickmatcher denna upplagan. Alla matcher jag dömde denna helg spelades på konstgräs och var sju manna.
 
Jag dömde pojkar 10, 11 och 12 och flickor 10 och 12.
 
Helgens......
 
* roligaste match - 
* målrikaste match pojkar - Onsala-Malmö FF 0-13
* målrikaste match flickor - 
* tuffaste - Landskrona-Onsala 3-5
* tråkigaste - 
* mest händelserika - 
* uteblivna - 0 straffsparkar, 0 varningar och 0 utvisningar
 
Cupsegrare, P10: Malmö FF. P11: Helsingborgs IF. P12: Jarlabergs IF
 
Cupsegrare, F10: Brommapojkarna. F12: Glumslövs FF/Lunds BK.
 
Helgen efter spelade jag Råbocka outdoor i innebandy (heter så trots utomhusspel). Det var första gången jag spelade och vi hade två lag med från vår förening Kick off.
 
Jag spelade två matcher denna lördag. Förlust i första mot Laholm och sedan vinst på straffar mot Kick off 2 efter straffar. Totalt blev det 2 spelmål och ett straffmål.
 
Kick off lag 1 tog silver och lag 2 tog brons denna upplaga.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0