Ny förlust för Rögle.

Rögle förlorade även den andra matchen i back to back mötet mot Karlskrona. På lördagen förlorade man med 2-4. Återigen tog KHK ledningen i powerplay och Rögle är fruktansvärt sårbara i nuläget. Man har 57,85 procent i penaltykilling och är på trettonde plats i den statistiken. Där har Rögle lite att jobba med. Karlskrona gjorde även 0-2 och 0-3 innan Rögle tog time out. Det hade inte hänt mycket framåt innan dess och så värst mycket framåt hände inte efter det heller. Förutom att Rögle reducerade på kvällens sämsta läge genom Sebastian Wännström. Typ, så kändes det. Man vänta lite på att Rögle skulle ligga på, vara desperata och verkligen ösa på för att komma närmare. Men som sagt det hände inget. Istället kom 1-4 på ett friläge och slutligen så gjorde Rögle ett andra mål 2-4 genom Ludvig Rensfeldt med 49 sekunder kvar av matchen.

Det är rätt svårt att hitta någon ljusglimt i detta Rögle mörker. Tredje raka förlusten för Rögle och dubbla förluster mot Karlskrona är oroväckande. Nästa uppgift för Rögle blir Frölunda borta på torsdag.

Rögle-Karlskrona 2-4 (0-1, 1-2,0-1)
Publik: 3891

Domare Tobias Björk Boden och Pehr Claesson Alvesta ++

+++ Sebastian Wännström
++ Patrik Cehlin
+ Ludvig Rensfeldt


Och så kom då Malmös första förlust. Man förlorade borta mot Örebro med 5-4. Färjestad vann för första gången sedan premiären genom att besegra Frölunda med 2-1 efter sudden.

Övriga resultat. Skellefteå-Brynäs 1-2 och HV71-Djurgården 5-1.


Resultat från hockeyallsvenskan på lördagen.
Almtuna-AIK 4-1 och Södertälje-Karlskoga 1-6.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0