Givande helg

Vi går mot fel tider i kalendern. I fredags var det Ljusfesten i stan. Och i helgen dömde jag Eskilscupen i Helsingborg eller i Laröd närmare bestämt. Totalt 22 matcher. Sju varningar, 0 röda, 2 straffar och 3 0-0 matcher. Den målrikaste matchen var första som slutade 10-0.


Jag dömde lag som Elfsborgs P14, Hammarbys F16 och nya lag som AIF/GBK Alingsås, Halvorstorp Trollhättan, Tvååker/Galtabäck Halland, Burseryd vid Gislaved och Reftele också utanför Gislaved.
Jag hade också en match mellan Azalea 1-Azalea 2 i F15.

Det var blandat väder med regn blåst hagel och solsken och även åska.
Men var en givande och positiv helg.Bilder från Laröds IP utanför Helsingborg som var en av spelplanerna på årets Eskilscup.


Idag läste jag ut Mördares ansikte som är skriven av Willy Josefsson.

Östermalms tunnelbanestation i Stockholm. En man faller ner på spåret framför ett tåg och dödas. På perrongen står hans portfölj kvar. I tidningen kan man nästa dag läsa att den förolyckade hette Morten Salmén och var en av de forskare som fått tillstånd att undersöka hemligstämplade akter i Säpos arkiv. Ungefär samtidigt får Martin Olsson, förtidspensionerad polis i Ängelholm, ett obehagligt telefonsamtal.


På tal om avslutade deckare så har jag även lyssnat ut deckaren Prio ett av Emelie Schepp


En tidig morgon i mars hittas en kvinna svårt sargad i sin lägenhet i Norrköping. Först på plats är ambulanssjuksköterskan Philip Engström. Han gör allt för att rädda hennes liv men begår ett ödesdigert misstag. När åklagare Jana Berzelius får fallet på sitt bord börjar hon se ett märkligt samband med sin egen mors bortgång. Och det som från början såg ut som ett enstaka vansinnesdåd växer snabbt till någonting betydligt större. Då ytterligare ett offer hittas börjar även kriminalkommissarie Henrik Levin och kriminalinspektör Mia Bolander se ett obehagligt mönster. Vem ligger bakom de fruktansvärda dåden? Jana är fast besluten om att ta reda på sanningen. Samtidigt blir hon uppsökt av en person från sitt förflutna, en person som tvingar henne att gå långt utanför lagens gränser.


Vi var på Rögles första ispass i måndags. Laget gick på is och hade ungefär 2300 åskådare. Det var första gången jag såg detta evenemang på några år. Ska bli spännande att se hur det går i SHL till hösten. 
Lite bättre väder dom senaste dagarna. Skönt.

Idag blir det Helsingborg och domaremöte.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0