Kvaltåget gick för HIF

Jag tror kvaltåget gick för Helsingborg efter 1-2 förlust och ännu en slätstruken insats av dom rödblå. Gefle ledde i paus med 2-0 och då ska man vara ärlig att säga att hemmalaget var inte så pass bra utan målen är mer eller mindre bjudningar när försvaret står och 

sover. Som back i Korpen hade man gjort det betydligt bättre. Lite skämt lite allvar. Men sedan att anfallsspelet ska envisas att HELA tiden gå på vänsterkanten, trots man kör fast är också märkligt. Eller så ska det gå genom Darijan Bojanic och då blir det för genomläst. Målet i 90 minuten gjordes av Edwin Gyimah.


Nu kryssade Trelleborg mot Varberg 1-1 efter att dom båda målen gjorts på straffspark i andra halvleken. Så HIF har fem poäng upp till TFF men med det HIF presterar så har jag svårt att se det räcka till en kvalplats. Som det ser ut nu förtjänar Trelleborg kvalplatsen mer.På tisdagen så var det två matcher i hockeyallsvenskan.

Karlskoga-Pantern 3-4 str och Leksand-Vita Hästen 1-2 SD.


På söndag kan Ängelholm säkra kontraktet i division 1 södra när man möter Kristianstad FC hemma på idrottsplatsen med avspark klockan 16:00.
Entré 100kr vuxen. 50kr ungdom/pensionär.
Välkomna⚽️⚽️⚽️


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0