Rögle vann i förlängning.

När Rögles matcher har gått till förlängning eller straffar så har Rögle sex raka förluster. Ikväll hemma mot Djurgården stod det 1-1 full tid. Men efter 1:09 in i förlängningen kom Leon Bristedt fri med Reiderborn i DIF kassen och sköt avgörande 2-1. Rögle vann i övertid för första gången denna säsongen, man vann efter två rätt så svaga insatser mot Brynäs och Örebro och man vann hemma. Endast vunnit sex av hemmamatcherna. 
Bristedt sköt även 1-0 på en kanon i powerplay i andra perioden efter att det spelats 32:29. Tredje perioden var bortalaget och Djurgården hade 13-4 i skott. Man kvitterade genom Henrik Eriksson efter 46:18. Matchen gick till övertid där hemmalaget kunde vinna inför 5007 åskådare i Lindab arena.
Måste nämna en sak till. Jag hörde cirka 10-12 minuter av tredje perioden på webbradion. Och jag ville bara tala om att reportern och kommentatorn där var ett sorgligt kapitel. Han mest strö kommenterade, man fick ingen inblick i matchen och när han väl orda så var det både överdrivet och betoningen reportern rullade på R:en. Så lika bra att stänga av och följa det online istället. Något positivt? Ja Rögle gjorde ett mål på tre powerplay och det är väl ändå hyfsat.
Rögle-Djurgården 2-1 SD
Luleå-Timrå 1-2 SD
Brynäs-Örebro 3-4 SD. 
Växjö-Mora 5-2
Skellefteå-Frölunda 3-5
Hv71-Malmö 3-1
Linköping-Färjestad 5-4

Frölunda övertar serieledningen med sina 52 poäng. Tvåa och trea är Luleå och Färjestad med 51 och 50 poäng. Rögle kvar på elfte plats med 40 och har elva poäng ner till Timrå och Mora med 29 poäng på kvalplats. 


Hockeyallsvenskan.

Torsdag
Vita Hästen-Modo 0-1
Karlskrona-Björklöven 2-1 SD

Ikväll
AIK-Tingsryd 3-1

Oskarshamn och AIK i topp med 67 och 64 poäng.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0