Från motorväg till middag

Då är jag tillbaka med ett nytt inlägg. Dagarna har gått och jag har inte varit skärpt nog att skriva något vettigt. På senare tid har jag kört sträckan Ängelholm-Helsingborg. Jag tror det är sju gånger och jag har kört 49  (null)

(null)

mil. Är det något jag lärt mig är det motorvägen och E6 mellan dessa städer.
 
Min broder som inte har körkort men klok och skärpt nog att tänka rationellt. I alla fall sa han till mig att parkera vid Olympia och sedan gå fem minuter. Dom fyra senaste gångerna så har parkerat vid Olympia och varit hur smidigt som helst. Tack för tipset broder. Ena gången tog det 20 minuter att köra in till Helsingborg men det komiska var att det nästan lika lång tid att parkera. Krångla till det så därför det dröjde. Killen som var med tog lika lång tid att promenera till lokalen. Skrivit med glimten i ögat.
 
Jag lyssnar på en ljudbok som är en av Björn Hellbergs romaner och heter Likspett. Ska återkomma med den när jag lyssnat ut den.
 
 
Vi har fått Sportkanalen i utbudet. Helt okej kanal men lite för mycket repriser i mitt tycke och man kunde visat ytterligare en SHL match i veckan.
TV utbudet i övrigt lämnar en del övrigt att önska.
 
Från blogg till middag. Dags att äta middag. Spagetti och köttfärssås. Blev lite över igår.
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0