Sent poängtapp för HIF

AIK behövde en halvlek på sig för att besegra Häcken. Efter första halvlek ledde AIK med 3-0. Sebastian Larsson sköt sitt första mål i AIK dressen. AIK leder allsvenskan med sina 48 medan Häcken finns som sexa med 31 poäng.

(null)


Örebro hemmaslog Östersund med 2-1 i lördagens sena match. Nordin Gerzic och Victor Sköld svarade båda för ett mål och en assist. Örebro på en tionde plats med 26 medan ÖFK finns på en femte plats plats med 33 poäng.


Jag skrev efter HIF:s match borta mot Örgryte att mina favoritlag har förmågan att tappa på slutet trots klara ledningar. I torsdags tappade Rögle 4-2 på 1:21 och idag så tappade HIF 1-0 borta mot Degerfors till 1-1 i den 93 minuten. Nu är vare sig 4-2 eller 1-0 någon säker ledning men i alla fall. För HIF:s del så är det värre, då man släppte in 1-2 mot Halmstad i den 94 minuten, 1-1 mot Landskrona borta i matchminut 93 och så nu idag 1-1 målet mot Degerfors också i den 93 minuten. Dessa matcher innebär 5 poäng. OCH än är inte Helsingborg klara för allsvenskan och tappen är lite för ofta nu. HIF toppar ändå superettan med sina 47 poäng.

Brage besegrade Frej med 1-0 efter segermål av Kouakou i matchminut 78. Brage har häng på kvalplatsen med sina 37 poäng. Frej är på elfte plats med 22 poäng. 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0