Söndagens fotboll

Det blev ett försenat och skandalomtalat derby då Djurgården besegrade Hammarby med 3-1 inför åskådare. En bengal från Djurgårdssidan kastades ner på sittplatssektionen. Djurgården innehar en sjätte plats med 32 och Bajen är tvåa i tabellen med 43 poäng.

(null)

 

Göteborg kvitterade på straffspark i den 91 minuten till 1-1 borta mot Dalkurd. Dalkurd är på femtonde plats med 17 och Göteborg är på elfte plats med 23 poäng.

Malmö bortaslog Brommapojkarna med 3-0 efter 1-0 i paus. Malmö är fyra med 37 och BP på kvalplats med 16 poäng.

Sundsvall besegrade Sirius med 4-0 efter två mål av Linus Hallenius. Sundsvall finns nu på en sjätte plats med 32 och Sirius ligger på en trettonde plats med 17 poäng.


I superettan blev det kryss mellan Landskrona och Norrby 1-1.

Halmstad hemmaslog Jönköping med 1-0 efter att Johan Oremo avgjort i den 17 minuten.

Mjällby avgjorde förmodligen division 1 södra när man bortaslog Torn med 2-0.

Ängelholm förlorade för nionde gången av elva borta efter 2-4 mot Husqvarna. Man kan fråga sig hur i hela fridens namn det är möjligt att hämta upp 0-2 till 2-2, för att minuten efter och på 4 minuter släppa in två mål. Vi får hoppas ÄFF reder ut det. ÄFF är på tionde plats med 23 poäng.


På måndagen vann AFC United hemma mot Gais med 2-1. Båda målen gjordes av Onyedikachukwu Samuel Nnamani. AFC på kvalplats med 41 poäng.

Öster förlorade hemma mot Falkenberg med 2-3. Bortalaget vände 1-2 till seger via två mål på 6 minuter. FFF är nu med 46 poäng, en poäng bakom ledande HIF.

(null)


Varberg och Värnamo spelade 2-2 efter Värnamokvittering i den 85 minuten. Varberg och Värnamo på nedre kvalplats. Båda med 19 poäng. Längst ner finns Landskrona med 18 och Gefle med 14 poäng.
Gefle möter Örgryte på tisdagskvällen.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0