Två raka mot Turkiet

Sverige förlorade först mot Turkiet då A landslagen möttes på måndagen. Sverige hade 2-0 men Turkiet vände med tre raka mål och vann med 3-2. Det är rent bedrövligt hur man kan släppa 2-0 till 2-3. Andreas Granqvist var saknad i blågult denna kväll. Sedan måste Sverige slutade spela så förbannat defensivt och det är mycket sällan man kan spela på resultatet. Snyggt mål av Victor Claesson.


På tisdagen vann Turkiet igen mot Sverige. Denna gång U21 matchen i U21 EM kvalet. Matchen spelades på Olympia i Helsingborg och Turkiet vann med 1-0.
(null)


I superettan så vann Landskrona något oväntat borta mot Falkenberg på regndränkt fotbollsplan. Det kan inte ha varit stora marginaler till att matchen skulle flyttas till ett annat datum. BoIS vann med 2-1. Och lämnade nedflyttningsplatserna. För Falkenberg var det sura poäng man tappade i toppstriden.

Matchen Helsingborg-Brage skulle ha spelats i helgen har blivit flyttad till onsdagen 19 september klockan 19:00. Även hemmamatchen mot Frej är flyttad och spelas söndag 23/9 klockan 17:30.

(null)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0