Böcker bad och mjukglass.

Det är en hyfsad sommar vi har i Skåne. Men tiden går lite för fort nu. Vill dra ut på sommaren.

Sommarkväll vid Klitterhus.


Jag kommer med lite lästips för semestern. Den första är boken en saga för vuxna och den heter Elva dagar i Berlin om Arne Murberg som har lovat sin fader på dödsbädden att leta rätt på sin moder och överlämna en prydnadsask i Berlin och på detta uppdrag händer en del komiska och knepiga saker. Jag tyckte den var så bra att jag läste om den en andra gång.Så kommer jag till bok nummer två och det är Björn Hellbergs Snöfallet med olika fristående berättelser. Boken var helt okej men på grund av så många korta olika berättelser så tar det sig inte historien eller boken som jag hade önskat.


När det är sommar så ska man ha tårta ibland. Denna blev det på onsdags kvällen. Jag har själv dekorerat den och det ger den kanske sken av också.


Man får se om det blir någon utflykt eller resmål i sommar. Världen är full av möjligheter.

En av mina grannar har pratat varmt om Havsbadskjollan nere vid Klitterhus. Så mycket att jag själv ville prova stället. Vi åkte ner och besökt detta utflyktsmål. Grannen och jag med två andra grannar/kompisar. Det blev mjukglass och kaffe och innan dess hanns det med ett bad också. Så lite men ändå en så pass lyckad kväll.

Glass är gott.

Ha en fin vecka.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0