Sommar cup och underhållning.

Då har vi sommar och är inne i juli. Midsommar är förbi och man har semester. Fotbollen har uppehåll efter Sisters cup. Det var en rolig helg med många roliga matcher att döma.

Jag köpte boken om helikopterrånet i Sverige 2009. Jag har läst ut boken. Tycker den är läsvärd om man vill ha något läsbart under sommaren.Jag var i Össjö och tittade på min faders bygdespel. En amatörteatergrupp som varje sommar ger sin föreställning om hur det var i bygden på tidigt 1700 tal.
Jag har läst Fredrik Backmans roman Britt Marie var här. Boken har nu kommit ut på film. Har man läst boken tycker jag ni ska se filmen också. Det är Tuva Novotny som regisserat filmen och Pernilla August har huvudrollen.


Till sist bjuder jag på en bild vid havet vid Klitterhus i Ängelholm midsommaraftons kväll.Midsommardagen var det dags för Förslövs IF årliga karneval. Byn går man ur huse. Ungefär personer besökte denna i år.

Dessa två ekipage har hämtat sin inspiration från filmen Star Wars.


Nästa ekipage hämtar sin inspiration från Swedbanks bank och pengar affärer.


På tal om Bjäre. Ska man ha något gott att dricka varma sommarkvällar så kan jag rekommendera Englamust. Lokal god smakrik äpplemust.Jag ska avslutningsvis tipsa om en tv serie. Givetvis handlar den om fotboll. Det är den norska serien som heter Heimebane (Hemmaplan). Om det norska fotbollslaget Varg IL från Ulsteinvik med den kvinnliga tränaren Helena. Detta är säsong 2. Norge gör bra tv underhållning.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0