ÄFF förlorade och Rögle vann gruppen.

Ängelholms P19 mötte tabelltrean Malmö FF borta och förlorade med 0-3 (0-0). Isak Bjerkebo gjorde två mål för MFF. Ängelholm innehar en trettonde plats med 13 poäng och har 8 poäng upp till säker mark.
På söndag möter ÄFF Mjällby hemma på idrottsplatsen klockan 14:00.


Även A laget spelar hemma i helgen på lördag klockan 14:00 mot Vinberg. Fri entré⚽⚽Jag fortsätter på ämnet fotboll. Malmö och Elfsborg är klara för svenska cupens gruppspel efter 5-1 mot Onsala och 3-0 mot Stockholm internazionale.


Rögle var illa ute och svarade för ett bottennapp i ungefär 2,5 period och man låg under med 2-3 hemma mot Sønderjyske och var på väg mot klubbens största fiasko i modern tid. Men en sleew footing och ett powerplay på 5 minuter förändrade utgången på matchen när Rögle gjorde fyra mål i det numerära överläget och sex mål på 6:15. Till slut kunde Rögle vinna med 8-3 men siffrorna speglade inte matchbilden. Målskyttar för bandyklubben var Linus Sjödin 2, Oscar Jonsson, William Strömgren, Ryan McKiernan, Ludvig Larsson, Oskar Ståhl Lyrenäs och Leon Bristedt. Sønderjyskes mål svarade Shawn O'Donell, Martin Eskildsen samt Mads Eller. Rögle vinner skotten med 32-23. Calle Clang vaktade målet för Rögle. 


I gruppens andra match vann Redbull München borta mot Zug med 6-1.
Rögle vinner gruppen med sina 14 poäng. Tvåa blev Redbull München med 12 poäng, trea blev Zug med 10 och sist kom Sønderjyske utan poäng.

Tack vare att Eisbären Berlin vann borta mot Lugano i Schweiz med 4-2 så är även Skellefteå vidare och samtliga fem svenska lag är vidare till slutspelet som lottas på fredag i Zürich. 


Hv71 fortsätter att vinna i hockeyallsvenskan och Kristianstad åkte på femte raka förlusten medan Troja/Ljungby överraskade i Umeå. 

Västerås-Kristianstad 3-2
Västervik-AIK 6-3
Modo-Hv71 2-3
Almtuna-Södertälje 2-3 str
Vita Hästen-Karlskoga 0-1
Björklöven-Troja/Ljungby 1-4Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0