Celebert besök på träningen

Igår gjorde jag årsdebut med träning på Nyhem. Headsetet var undanlagt tillsammans med mobilen. Min egen terapi hade fungerat. Jag kan inte påverka Rögle, det jag kan påverka är träningen och det gjorde jag. Ingen koll på resultatet från Röglematchen och full fokus på träningen. Jag sprang och sprang och tydligen märks det att jag sett Rögle för jag missade läge efter läge. Omständigt som bara den. Frustrationen rök ifrån öronen på mig, men jag kämpade vidare. Vid ett tillfälle skulle jag bara framåt, då jag fick en nätt tryckare i ryggen och både på grund av den och trötthet flög jag över sargen. Jag visste jag skulle flyga så jag förberedde mig på att ta emot mig i golvet. Så ingen skada skedd och det gjorde inte ont. Men truten gick med orden "fan lär er spela bandy istället, kan ni inre det stanna hemma" Det handlade egentligen inte om det, det var frustration rakt igenom.

I omklädningsrummet efter matchen sa min kompis till mig, du missade ett par lägen idag. Jag svarade. Ja jag vet, jag hänger dom baljorna på match istället. Sedan fick vi celebert besök på träningen. En fladdermus som hade letat sig in i hallen. Våra ledare hjälptes åt med att få ut den tillsammans med någon spelare. Till sist var den ute och flög vidare i januarikvällen. Inte ofta man får sådant besök på en träning inomhus.

Denna kväll hade varit hyfsad och Rögle hade tagit livsviktiga poäng om inte det varit från en viss kub ifrån Gävle som godkände Luleås regelvidriga 3-2 mål, som solklart var offside i målgården. Och därmed drogs väl snaran åt för fortsatt elitseriespel utan kval. Man kan bara konstatera att Rögle och andra lag döms inte efter samma regelbok. En helt ok bortamatch och man får inte riktigt chansen att poäng. Förhoppningsvis har Rögle dessa domslut med sig i kvalserien. Och förhoppningsvis lägger domare Andersson snart av medan han har sina meriter. Han med sina kollegor gör en riktigt slät figur i matchen. Men som pappas hustru brukar säga, det är som det är.

Skulle kanske satsat på döma hockey istället.

Fixar Rögle detta, vilket är föga troligt ska man ha 2010 års bragdguld.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0