En vispgräddesugen katt och en tjejglad hund

Jag skulle göra lite ris a´la malta så här nu framåt nattetid. Jag vispade grädde, som jag även skulle ha till min varma chocklad. När jag hade vispat färdigt, tänkte jag min lilla kise kunde få slicka visparna och jag kallade på henne eftersom jag inte visste var hon befann sig. Då tittade jag i sovrummet där jag hade ställt ifrån mig gräddskålen. Mycket riktigt. Hon nöjde sig inte med att slicka visparna utan satt och slurpade i sig över gräddskålen som jag slarvigt ställt ifrån mig. Ja ja jag får själv skylla mig. Och grädden räckte även till mig.

Igårkväll skulle jag ha tag i min moder efter besöket hos pappa. Jag beslutade mig för att ta ett löppass upp till henne. Ett löppass som hade blivit förskjuten stora delar av dagen. Väl framme hos mamma, katten och hunden sängde jag av tiden eftersom jag skulle prata med dom. Efteråt när jag skulle jogga hem kom jag på att jag ville ha båda tiderna. Så för att komma ihåg första tiden som var 11:15:06 så rablade jag den i huvudet typ som en växelsång. Och så fick jag med båda tiderna. Sluttiden blev 22:47:52.

Under tisdagen efter min teori på körskolan skulle jag upp till samma adress. Det var dags för hunden att komma ut. På vägen mötte vi en kvinna, som förövrigt är kolonist på samma område som pappa och hans fru. Hon var också ute med sin hund, en tjej på fyra år. Jag sa till hunden att gå åt sidan men han tvärnitade. Hon sa: Han vill inte gå åt sidan och började prata med min hund. Hunden som i sin tur tittade på tjejen och sa inte ett ljud. Efter en kort konversation gick vi vidare alla fyra på två håll. Och det var ju roligt för hunden att möta en flicka bara sådär.

När jag kollade min e-post upptäckte jag att jag hade fått svar av NST:s hockeyreporter Roth. Ett väldigt trevligt mail och roligt han svarade. Det handlade givetvis om Rögle. Som än så länge inte fått något nyförvärv. Imorgon kan man på hd.se chatta med Rögle sportchef. Chatten sätter igång 13:00.

En annan sak jag tänker på är piloten som inte ville ta med organet som skulle flygas till Skåne. Jag är kluven i denna frågan. Jag förstår att kvinnan behöver detta organ, men samtidigt kan jag inte tycka piloten gjort fel. Han har säkerligen bara följt sitt reglemente.

Nej nu är klockan 01:30 och dags att sova. Ska bara avsluta med att känns det inte som det är mildare ute nu i dagarna??

Natti natti!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0