Inför Rögle-LHC

Skulle orda något om Rögle-Linköping med nedsläpp om ca en timme.

Men vilken motion jag fått idag, förutom snöskottning.

Jag har promenerat med hunden och han har verkligen rastat mig. Först 30 minuter och sedan 25 minuter då vi skulle möta matte på jobbet. Han gillar antagligen snö, för som han skuttat rundor i snödrivorna. Vi sover nog båda gott inatt.

Nu till hockeyn. Jag blev riktigt besviken när jag läste domarelistan till ikväll. Nicklas Johansson dömer i Lindab arena ikväll. Så där rök dom poängchanserna. Har vi inte haft nog med problem då Vinnerborg dömt matcherna mot DIF och Frölunda? Nu får vi ännu en Kalle Anka domare.

Vinnerborg som var ordentligt fel på det igår, när han underkände MoDos 0-1 mål mot Brynäs för offside i målgården. Ja ha var?????? Som sagt Sveriges bästa säger dom, då ser man hur illa det är.

En annan intressant sak. Brynäs, MoDo, Timrå, Rögle och SSK alla dom ska till slutspel. Men ett kommer till slutspel, två kommer ha lirat klart och två kommer att få kvala. Nog sjutton för att Rögle och SSK inte känns så heta med slutspel. Men och det är ett STORT MEN, MoDo och Timrå ska kanske gilla läget och vara ödmjuka så man inte får kvala. Får hur går det i så fall? Dom lär nog få magkatarr bara på tanken.

Till sist när jag såg domaren i matchen till ikväll så lär jag nog ha sparat 60 kr plus något spel. Dom behövs i en skral kassa så här efter helgerna.Kommentarer
Postat av: Anders

Och på slutet kom en kompensationsutvisning. Blås för blockering i läget före too many players det gjorde han innan i matchen.Fall framåt? Ja kanske. Men om man är missnöjd så stnna hemma. Det gjorde bloggaren och jag.

2010-01-05 @ 21:35:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0