Mannen med whiskeyröst får julkort och ser en film

Så har det blivit trettonafton. Mannen som bloggar är mannen med whiskeyrösten. En aning hes och lite förkylning i kroppen. Det som bidrar till detta är rökningen. Jag har sagt att när jag fått mitt körkort ska jag sluta röka eller åtminstone försöka. Den som inte tror på det och som envist hävdar att jag kör bra, så där lite diplomatiskt är min nya körlärare. Men och andra sidan tror han inte jag pallar cykla till Falkenberg heller. Man skulle kanske sätta en slant eller en fika, om inget annat på cyklingen.

    Igårt fick jag ett försenat julkort från min backpartner i innebandyn. Förutom god jul och gott nytt år stod det 2010 då vi håller oss kvar i division 1 och Rögle håller sig kvar i elitserien. Sådant gillar jag och nog för det var försenat men fan vet om inte det var det bästa julkortet jag fick.

 I natt såg jag en film på canal SF + som hette Dödlig drift med Stefan Sauk, Kjell Bergqist och Mikael Persbrandt. Sauk spelar polis, Bergqvist spelar bad guy och Persbrandt spelar den konstig seriemördaren Andreas. Men hur än jag försökte sätta mig in i filmen blev jag inte klokare. Infogar en recention här nedan.

Dödlig drift

Dödlig drift

Ej lämpligt för personer under 15 år

Thriller . Sverige. 1999. 105 min.

Originaltitel: Dödlig drift
Regi: Rolf Börjlind.
I rollerna: Stefan Sauk, Mikael Persbrandt, Kjell Bergqvist.

 

Andreas bär på en smärta som borrar sig allt djupare in i hjärnan. En elak barnmelodi får hans fantasi att snurra allt fortare, tills han gör det han tror att han måste: mördar. Göran, ett passerande vittne på mordplatsen, dras in i Andreas förgiftade fantasi, och en kattens lek med råttan börjar. "Dödlig drift" är en psykologisk thriller av det riktigt otäcka slaget, i regi av Rolf Börjlind och med Mikael Persbrandt och Stefan Sauk i huvudrollerna.När den var över så slogs man av ett ja ha. Fortsatte titta på nästa film som var den svenska "köttarfilmen 9 milimeter. Denna har jag sett innan. Så det slutade med att jag gick in och la mig med min bok och SVT 24:s regionala nyheter.

Idag har jag skottat snö. Eget iniativ, inget betalt mer än grattis styrketräning. Bara än sådan sak och så är det roligt.

Dags för fika nu. Önskar en bra dag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0