Matchen slut efter period fyra.

Matchen är slut och mannen är nästan spyfärdig. Inför tredje snackade Gunnar (Rögles tränare) Om att det var gastkramning. Jo shit vad rätt han hade. Bara förnamnet.

Rögle gjorde 3-2 i Ändra i PP (!) Och kund gjort Något till, men man ledde inför rond tre. Den tredje MoDo vann med 1-0 och det blev 3-3 full tid. Efter 35-32 i skott och 12-12 i Utvisningsminuter. Jag funderade på om integ Rögle skulle ha utvisningarna med sig i tredje Eftersom det stod 12-2 i Utvisningsminuter till Rögle inför sista. Jo det skulle dom. Men man lyckades Inte mycket Skapa alltför. 2:55 in i plötslig Duisburg kan defilera Månsson med en riktig skjutare (vad har jag sagt skjuta om att?) Och Två poäng till Rögle.

Man Visar en jävla vilja glöd och energi och det är härligt att se. Dom Där tre poängen som det var Innan och som Kants som tio, är nu bara en. Hoppet spak.

Jag var på väg attberömma Domare Claesson efter första, kom männen på mig av skrockfullhet Att jag Brukar undvika det för det för otur med Rögle. Jag Andra och tredje var han väl Inte lika bra och släppte bland annat Ett lagstraff och en högklubba på MoDo. Och Andra Sidan släppte han även till Rögles fordel. Sa han Bör ändå Få Godkänt.

En Som Inte ska ha Godkänt är PPV Kommentator Hedman. Den kommentatorn är jag hyfsat trött på. Mycket efter Han envisas med Bödker den lilla dansken som han sagt femtioelva gånger och Högardh heter Högardh och Inte Högardt. Dessutom så får man intrycket han Håller på Bortalaget och Sådant ogillas av mig. Men för all del, det är Mycket jag Ogillar och är trött på och säkert en del som är trött på mig och Ogillar saker dom hos mig. Inget att hänga upp sig på. Bara bagateller.

I skrivande stund står det Södertälje-HV71 2-1 med Någon minut kvar av första och i Slutet på tredje är det Mellan Brynäs och Färjestad 0-3. Till det Lägger jag Att Timrå torskade på Hovet (OPS Det var inte meningen). Så förutom Södertäljematchen gick resultaten Rögles väg och HV 71 har två perioder på sig att vända. Så Solen går upp i Ängeholm imorgon också.

Nu dags för middag och en bira. Ha en bra kväll!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0