Ödesmatchen

Denna kväll spelades ödesmatchen mellan Timrå och Rögle. Tyväär slutade matchen med hemmaseger 2-0, efter båda målen i sista perioden. Rögle mäktade med 18 skott och hela 3 heta målchanser.

Så vad händer nu då?? Förmodligen ingenting. Rögle får fortsätta kämpa. Det är fyra poäng upp till rätt sida strecket. Det är 48 poäng att spela om. Personligen tycker jag det är fel att byta tränare, för vem är ledig och vad kan personen ifråga tillföra?? Alla suppoters väntar på nyförvärv, den här frälsaren. Man är uddlösa framåt och behöver spetskompetens.

Kvällens match var rätt hyfsad defensivt men som sagt offensivt skulle det behövas andra pjäser. Det positiva idag är väl att både Södertälje och MoDo förlorade. Det är en pinne upp till SSK och fyra till både Timrå och MoDo. Hade MoDo och SSK vunnit hade varit fyra, fyra respektive sju poäng till MoDo. Man ska dessutom möta både SSK hemma-borta, MoDo borta och Timrå hemma. Och dom andra lagen ska också mötas inbördes.

Så även om det kanske skulle vara bättre med att vara kvalserieklara, så man slapp gå med falska förhoppningar. För hoppas det gör man ändå som supporter. Så än hängs det inte upp någon kvalserieskylt och släpps några kvalseriepaket i Lindab arena. Men poängen måste snart trilla in. Rögle kunde gett sig själv en ärlig chans genom att inleda en segersvit. Det tillsammans med någon spetsspelare så är allting möjligt. Vi får försöka vara lika positiva som mannen på andra sidan åsen.

Ny match på lördag i Lindab arena, ta då chansen Rögle. Rögle vi ger oss aldrig, jag lovar stanna hemma.

Kommentarer
Postat av: Fadern

Byt åtminstonde sportchef så kanske det kan bli nyförvärv. Verkar som om Hansson själv betalar

2010-01-15 @ 23:20:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0