På stan

Jag har bestämt mig  nu. Långt om länge. Jag ska gå en kurs. Har funderat länge på det och idag kom jag på att jag måste gå denna kurs. För det är något jag kan ha nytta av i framtiden. Så det är bara att skicka in intresseanmälan då.

Jag pratar om kursen "hur man använder en kundkorg" när man är och handlar på antingen ICA, Maxi eller Coop. Det har jag fortfarande inte lärt mig och skulle man tjatat lika mycket som det görs på hundens skällande hade det väl slutat med att jag inte gått och handlat.

Ja ni vet hur det är. En i butiken. Man ska bara ha något lite, istället slutar det med att man kommer till kassan med händerna fulla. Och då har man ändå tappat sina varor femtioelva gånger på vägen till kassan. Idag när jag var på ICA i stan var jag dessutom så "duktigt" att jag lyckades välta ett kexpaket i golvet. Ibland står man i vägen på bästa hockeydomaresätt. Så ni förstår. Det räcker alltså inte med att man ska vara stor och kumpigt vaggad?

Som sagt det går inte lära gamla hundar sitta.

På stan mötte jag också en fd kollega och ett par gamla kunder, som normalt hälsar. Men icke idag. Man frågar sig varför. Kollegan jobbade jag dessutom samma skift med.

Ikväll börjar vår innebandyträning på nytt. Eftersom vi har samma placering som Rögle, kan ju det behövas. Imorgon är vi spellediga.

Avslutningsvis, var det någon mer än jag som missade idrottsgalan?

Kommentarer
Postat av: Fadern

Ja även jag missade idrottsgalan. Men det var av egen fri vilja. När jag såg att Peter Settman skulle vara programledare. Flytta den mannen till Barnkanalen!

Det vore en bra kurs.

Ja ni behöver träna. Bra att ni är spellediga så förlorar ni åtminstonde inte denna gången

2010-01-19 @ 16:32:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0