Ponta spånar

Idag är det fredag. Ponta spånar. Ett par saker reflekterade jag på igår. * Det ena var när vi pratade om den nya mobilladdaren. Som hade blivit fel. Mamma sa att den kunde vi kasta. Men hallå den är ju alldeles ny. * Det andra var efter träning, då min kompis säger att det inte spelar någon roll om jag somnar på soffan eller inte eftersom jag inte har jobb. Ändå är jag nog lika aktiv som vissa andra. Dessutom har jag mitt domareyrke och körkortpluggande. * En annan sak var (om det nu stämmer) att Rögle hade chans att knyta till sig förra Luleåsapelaren Bartecko för 200 000 kr månaden. Men Rögle försökte pruta en vecka, sedan kom Färjestad med i bilden. Han ville till Rögle dessutom och resten kan ni vid detta laget. Snålhet går före fall. * En annan sak är det jag läste på hd.se från TT (Tidningarnas telegrambyrå). Det stod att Rögle var närmare allsvenskan. Men vänta nu, kan Rögle få avsluta elitserien först och låta kvalserien börja innan man pratar om allsvenskan, snälla.. En ny helg står för dörren, med all vad det innebär.

Kommentarer
Postat av: Fadern

Bartecko ville spela i ett vinnarelag därför valde han Färjestad. Ingen, någorlunda bra spelare, vill väl gå till Rögle.

Nu är Demén hos Rövjökarna. Tänk om dom går till kval och dom möter Rögle i sista matchen och att Demén avgör. Hur många i Malmö med omnejd hade skrattat.

2010-01-29 @ 17:48:07
Postat av: Pontus

Jo det var som jag skrivit, han ville till Rögle. Idag ville Dimtrakos och Louma hit, så där har du helt fel. Bra och bra allting är relativt.Den tiden den sorgen-glädjen.Än ska vi inte måla fan på väggen. på tal om MIF så det enda glädjande nu är att dom är sämre.2010-01-29 @ 18:43:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0