Sega ben och märkliga ord

Så var vinter tillbaka på allvar igen. Vaknar till en snötäckt stad. Men känns inte lika kallt idag.

Något som känns är mina ben. Det var träning igår och benen är som cement idag. Det märks också att man varit efter med sömnen, eftersom jag sovit hårt i natt. Dessutom städning och match idag. Hoppas jag fått igång benen tills dess. Usch man börjar bli till åren kommen. Man är inte 20 längre.

Tänkte jag skulle förklara lite nya ord. Exempelvis chilla, ett uttryck bland yngre och studerande3 i vår lilla srad. Det betyder ta det lungt, slappa. Ett annat ord som jag själv använder när jag sitter vid datorn är fjampa. Datorn fjampar sig, vilket innebär att den strular eller hänger sig. Ja inte bokstavligt. Ett annat ord är lol. Det använd inom pokern och betyder typ lot of luck. Varje gång jag säger det och min kompis hör det så kommer "vad betyder det" ifrån honom. Just det här typ är också ett lustigt ord som mer eller mindre betyder ungefär exakt. När något märkligt händer brukar min broder säga: shit a benny. Var han har fått det ifrån vet jag inte.

Säger du en sanning med modifikation blir svaret ibland: ja eller hur? Så där lite tveksamt. En annan kompis använder orden jag precis i nitton av tjugo meningar. Själv svarar jag efter att fått svar på en fråga ja okej eller bara okej. Och jag är väldigt glad för att såa. Om jag gjort något eller plockat upp något eller lagt något till rätta så säger jag alltid så. Ofta ofta. Det är likadant med mammas vän han är glad för att använda detta också.

Kommer jag på fler ord kan jag återkomma vid ett annat tillfälle.

Passar på att tacka farsan för han lyckades ragga upp en ny video till oss. Nu ska fabrorn bara få betalt också, så han slipper leva på knäckebröd och vatten.

Ett par saker till. Jag undrar om jag inte var på väg till London inatt, såvida jag inte var där. Drömde om stor stad som var större än Berlin och tunnelbanan var inblandad. Kan ha att göra med att jag satt och kollade efter Stockholmsresor igår. Kom på det nu när jag städade. Dags att gå till stan och körskolan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0