Var fanns min korg??

Hej eller god natt kanske jag skulle säga. Klockan är snart två på natten.

Jag har inte varit sådär sugen på att sova så därför knackar jag ner några tankar här som jag vill förmedla innan det är sovdags.

Jag var på hockey och såg Rögle vinna mot Almtuna efter övertid, 2-1. Mer om Rögle ber jag att få återkomma till. Det som rör sig om mina egna tankar om slutspurten och Rögle.

Jag hade en tanke om måndagens match också angående domaren. Det var (ö)kända Perh Claesson som dömde matchen och han gör en helt ok insats tycker jag. Det jag vill komma till är om inte denna domaren får mycket skit på grund av gamla mindre bra insatser. För jag menar även om han hade gjort en prickfri insats och Rögle vunnit med 10-0 så hade garanterat Claesson fått skit ändå. Man borde vara nollställd inför en match, vilket gäller både spelare, ledare och publik. OCH oj vad jag kände igen mig själv på en situation i söndagens dammatch vid situationen som uppfattades som straffslag från publikhåll. Av den anledningen så förstod jag hur domare Claesson kände sig och kunde på ett elller annat vis förstå honom. Oj vad jag blev långrandig i texten där.

På tal om nämnda situation om dammatchen så kan jag bara tala om att matchen jag dömde i söndags var nittio minuter lång. Den var lugn i ungefär sjuttiofem, sedan hände allt. Två fula kapningar, tjafs, en straffspark, ett gult kort och kanske två uteblivna målchans utvisningar. Det kunde uppfattas så från publikhåll. Kapningarna såg jag, straffen utdömde jag och varningen kom. Men jag bedömde det inte som målchansutvisningar.

Då kom plötsligt följande tanke. Att när man ibland (kan vara broder, jag eller mamma) säger till hunden på skarpen, så kryper han ihop och går med nedböjd huvud och lägger sig i sin hundkorg. Så kände jag mig i slutet på matchen också. Jag kröp ihop, borrade ner huvudet och ville bara försvinna. Det var bara det att jag inte hade någon korg att fly till.

Nu är klockan mycket och jag måste gå och lägga mig. Sov gott!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0