Poäng för Rögle.

Det blev ett fall framåt för Rögle då man tog en poäng hemma mot Luleå men förlorade efter straffar på torsdagskvällen. Första poängen på efter sex poänglösa matcher.

Rögle vände 0-1 till ledning med 2-1 efter mål av Daniel Widing i PP och Ludvig Rensfeldt. I tredje perioden så kvitterade Luleå till 2-2 genom Harju. Harju som för övrigt fått se sitt straffslag tidigare i matchen räddats av Oskar Dansk. Matchen gick till förlängning som blev mållös och straffar tog vid. Emanuelsson satte Luleås första och Sebastian Wännström satte Rögles andra. Rögle fick sedan fem chanser att avgöra efter att Dansk plockat fem raka straffar men man missade och istället kunde Forsberg avgöra för norrbottningarna.

Noterbart. Rögle spelade ett helt byte med sex man på isen utan reaktion från vare sig domarekvartetten, Luleå eller cemores (TV) hockeystudio. För övrigt en skön intervju med god humor med domare Nord i cemores sändning. Tyvärr glömmer jag och säkert andra också denna sida av domarna.
Och angående expert Wikegårds åsikt om att Rögle ligger på sin placering för man ser sig själva som ett bottenlag. Problemet är att när man säger sig prata om nästa steg och det talas om play in så är det fel på det viset. Hur vill man ha det???

Rögle-Luleå 2-3 (1-1, 1-0, 0-1, 0-0, 0-1).
Publik: 3202 (inte bra alls)

Domare Mikael Nord Arboga och Daniel Winge Leksand +++


+++ Daniel Widing
++ Ludvig Rensfeldt
+ Patrik Cehlin/Oskar Dansk


Övriga resultat.

Onsdag.
Färjestad-Djurgården 3-2 str och Linköping-Växjö 2-5

Torsdag
Skellefteå-Örebro 4-1, Karlskrona-Brynäs 4-2 och Frölunda-Leksand 5-1.

Malmö leder elitserien med 23 poäng. Tvåa är Frölunda med 22 poäng och trea är Karlskrona på 20 poäng. I botten ligger Rögle med 6 poäng och Leksand med 5 poäng.


Hockeyallsvenskan.

Onsdag.
Oskarshamn-Södertälje 3-4 SD. Här ledde Oskarshamn med 3-0. Och Vita Hästen-Västerås 2-1 SD.

Torsdag.
Björklöven-Pantern 4-3 SD och Modo-Timrå 6-2.

Toppar allsvenskan gör Västervik på 26 (+19) poäng. Tvåa och trea är Timrå och Tingsryd med 26 (+18) respektive 21 poäng.
I bottens finns Björklöven med 12 poäng och Västerås med 8 poäng.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0