Sommar och sommarenöjen på olika sätt

Det börjar närma sig sommarens slutstation sommaren 2018. För en tid sedan var vi i Danmark och besökte Helsingör. Vi gick på gågatan, besökte stadens två kyrkor St Olai domkirke och St Mariae.

(null)

Det blev kaffe på en uteservering på gågatan och jag besökte även fotbollssupportershopen där jag köpte en röd fin tröja.

(null)

(null)

Väl hemma. Så på kvällen blev det gårdsfest med grannar och vänner en rätt lyckad tillställning. Nu fattas bara en go kräftskiva också.

Vi var uppe i Halland i Falkenberg en dag. Ett ärende dit. Och vi körde inom Fyndhuset shoppingcenter. Det blev givetvis kaffe och jag köpte fel cola. Det blev en cola cherry (körsbär) men den var godare än jag förväntat mig.

Cola cherry på halländskt vis

Jag fick göra debut som domare i Ängelholm outdoor. En innebandyturnering utomhus. Matcherna spelas i 12 minuter. Jag dömde fyra dagar och ungefär 50-60 matcher dessa dagar i hamnen i Skälderviken.

(null)


Det blev också den årliga Eskilscupen i fotboll på Harlyckans IP i Helsingborg. Det var mitt 13 år på denna fotbollscup. I år dömde jag sju manna fotboll.

(null)

Jag tycker denna text är så bra

(null)Det har också blivit läsning. Jag läste boken I stoft och aska som är skriven av norskan Anne Holt
 "2001 omkommer treåriga Dina i en bilolycka. En tid senare dör flickans moder under märkliga omständigheter och pappan Jonas döms för dådet. 
När fallet många år senare hamnar på polisens och cold case utredaren Henrik Holmes bord, försöker han övertyga sin mentor Hanne Wilhelmsen om att fadern Jonas blivit oskyldigt dömd. Men Hanne har fullt upp i en känd bloggerska har begått självmord och Wilhelmsen vill inte acceptera att så enkel är sanningen. Både Holme och Wilhelmsen tar itu med båda fallen..."

(null)

Man får se om det blir en liten semester innan månaden är slut. Glasriket, Borås, Bakken eller något annat resmål.

Även om jag haft sem så har jag ändå valt att döma eller jobba på andra platser och kunna bidra på mitt vis. Detta har jag självklart valt själv. Vilket är kul och lite omväxlande. Nu är det dags för att återgå till ord jobb och ord dömningar för höstsäsongen.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0